ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Κλειδί να σκοράρουμε νωρίς με Μπάγερν"

Ζιντάν: "Κλειδί να σκοράρουμε νωρίς με Μπάγερν"
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε ότι η Ρεάλ θα ψάξει γρήγορο γκολ κόντρα στην Μπάγερν στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν επαναπαύθηκε στη νίκη της Ρεάλ μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και τόνισε ότι στόχος στη ρεβάνς είναι ξανά η νίκη και μαλιστα με γρήγορο τέρμα.

"Το κλειδί για μας είναι να σκεφτόμαστε τη νίκη και να μπούμε στο γήπεδο θέλοντας να την πάρουμε. Πρέπει να πάμε για να σκοράρουμε γρήγορα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι ένας ημιτελικός, γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι και τι πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε αυτό που κάνουμε", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

"Η συγκέντρωση και η αφοσίωση θα είναι εκεί. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά. Αυτό που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλό, αλλά τώρα χρειάζεται να δείξουμε στη ρεβάνς τι θέλουμε για να προκριθούμε".

Τα πλάνα του για την ενδεκάδα επηρεάζονται άμεσα από τις απουσίες, όπως εκείνη του Ντάνι Καρβαχάλ. Ο Ίσκο είναι αμφίβολος, όπως και ο Νάτσο που είχε πρόβλημα με τον μηρό. "Ο Νάτσο ήταν νοκ άουτ, αλλά προπονήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό και σήμερα ήταν μαζί μας. Είναι έτοιμος να παίξει από αυτήν την άποψη. Έχουμε καιρό μπροστά μας πριν από τον αγώνα και θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Για τον Καρβαχάλ θα τον περιμένω μέχρι τον τελικό. Είμαστε πολλοί και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Το σημαντικό είναι όλοι να θέλουν να αγωνίζονται, ακόμα κι από τον πάγκο".

Η ερώτηση για το πρωτάθλημα και την κατάκτησή του από την Μπαρτσελόνα, σε σύγκριση με την πορεία της Ρεάλ, ήταν αναπόφευκτη: "Δεν είμαστε χαρούμενοι με το πού βρισκόμαστε, αλλά αυτό θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε περισσότερο. Η Μπαρτσελόνα το άξιζε, εμείς θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στον τελικό".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ