ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Κάτι συμβαίνει με την τιμωρία του Κριστιάνο"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after referee Ricardo de Burgos showed a red card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after referee Ricardo de Burgos showed a red card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την ενόχλησή του για την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνοντας αιχμές για ειδική κακή μεταχείριση του Πορτογάλου.

Η τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συμπεριφορά του προς το διαιτητή (τον έσπρωξε) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το πρώτο ματς του ισπανικού Super Cup δεν εξόργισε μόνο τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον ίδιο τον τεχνικό των "μερένγκες".

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε αρκετές φορές κατά τη συνέντευξη Τύπου την ενόχλησή του για την τιμωρία του Πορτογάλου, ενώ άφησε αιχμές για ειδική κακή μεταχείρισή του από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

"Είμαι ενοχλημένος. Όχι πικραμένος. Δεν θα τα βάλω με τους διαιτητές, αλλά όταν βλέπεις τι συνέβη και σκέφτεσαι ότι ο Κριστιάνο δεν θα είναι μαζί μας για πέντε ματς... κάτι συμβαίνει εδώ.

Με ενοχλεί όλο αυτό. Ο,τι συνέβη, συνέβη. Ύστερα, σκέφτεσαι πώς μπόρεσαν και τον τιμώρησαν με πέντε ματς. Ελπίζω να το εξετάσουν ξανά. Επαναλαμβάνω ότι ενοχλήθηκα στο άκουσμα της τιμωρίας. Κι ο ίδιος ο Κριστιάνο ενοχλήθηκε, δεν είναι χαρούμενος όταν δεν παίζει", υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ