ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν κατά Ολάντ για Μπενζεμά

Ζιντάν κατά Ολάντ για Μπενζεμά

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, απάντησε στον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι πρότυπο ηθικής και ότι γενικά στους ποδοσφαιριστές λείπει μυαλό.

To σκάνδαλο με τη sex tape στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κοστίσει στον Καρίμ Μπενζεμά τη θέση του στην εθνική Γαλλίας, καθώς είναι εκ των κατηγορουμένων για την εν λόγω υπόθεση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "τρικολόρ", Ντιντιέ Ντεσάμπ, φαίνεται ότι εκτελεί ανωτέρω διαταγή και προσφάτως αυτό επιβεβαιώθηκε από τα σχόλια του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, κατά του επιθετικού της Ρεάλ.

"Ο Μπενζεμά δεν είναι πρότυπο ηθικής", είπε για να λάβει την απάντηση του τεχνικού των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, κατά τη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λέγκια για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Οι δηλώσεις του Ολάντ είναι ατυχείς. Προκαλούν ενόχληση. Είναι νορμάλ να ενοχλούν έναν ποδοσφαιριστή. Δεν έχω κάποια εξήγηση, ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και κυρίως ένας πολιτικός. Όταν λαμβάνουν την απόφαση για την επανάκληση του Μπενζεμά (σ.σ στην εθνική Γαλλίας), είναι ένα πρόβλημα να ακούς αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τον Ολάντ προσωπικά, είναι δύσκολο γιατί έχουμε και οι δύο πολλή δουλειά", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ