ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Η ημέρα που είπα ναι στη Ρεάλ"

Ζιντάν: "Η ημέρα που είπα ναι στη Ρεάλ"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θυμήθηκε στο γαλλικό Τύπο, την ημέρα που αποδέχτηκε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντάς την, μία από τις καλύτερες της ζωής του.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Β', Ζινεντίν Ζιντάν, μιλώντας στη Vogue θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίον τον προσέγγισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τον Αύγουστο του 2000, προκειμένου να τον φέρει στη Μαδρίτη, τη στήριξη των γονιών του αλλά και τα πρώτα βήματα των υιών του, στο χώρο.

"Ο Φλορεντίνο μου έδωσε μία πετσέτα στην οποία μου έγραψε στα γαλλικά: Θέλεις να ρθεις στη Ρεάλ; Του απάντησα "Yes" (ναι). Ήταν μία από τις πιο χαρούμενες ημέρες στη ζωή μου. Ένιωσα μεγάλη ευθύνη, μετά τη γενικότερη προσμονή για τη μεταγραφή μου. Αλλά κατέληξε σε μία καριέρα φανταστική. Σαν ποδοσφαιριστής μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω τα πάντα. , είπε για τη μέρα που είπε το "ναι" στη Ρεάλ.

Στη συνέχεια ο Ζινεντίν Ζιντάν, υπεραμύνθηκε της στήριξης των γονιών του, στο δρόμο που είχε επιλέξει, αυτόν του ποδοσφαίρου, αλλά και τα πρώτα βήματα μακριά από το σπίτι, σε νεαρή ηλικία.

"Οι γονείς μου πάντα με υποστήριξαν, ειδικά όταν χρειάστηκα να φύγω από το σπίτι σε ηλικία 14 ετών. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Έπρεπε να μάθω να κάνω πράγματα μόνος μου, να φτιάχνω φαγητό, να πλένω τα ρούχα μου. "

Οι τρεις γιοι του "Ζιζού" ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους. Τι γνώμη έχει όμως ο ίδιος ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Β' γι' αυτό;

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα παιδιά μου, θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά μου. Επίσης όταν τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο, δεν κάνουν άλλα πράγματα, δεν κάνουν βλακείες. "

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ