ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Είχα πει ναι για αναλάβω τη Ρεάλ"

Ζιντάν: "Είχα πει ναι για αναλάβω τη Ρεάλ"

Στην αποκάλυψη ότι είχε αποδεχτεί αρχικά την πρόταση της Ρεάλ για να διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία τον Κάρλο Αντσελότι, έκανε με δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρείται από πολλούς ως ο άνθρωπος που κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα βρεθεί στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το όνομά του φιγούραρε ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για να έπαιρναν τη σκυτάλη από τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο ίδιος μάλιστα ο "Ζιζού", ο οποίος συμπληρώνει σήμερα 43 χρόνια ζωής, δεν έκρυψε σε συνέντευξή του στο "France Football" πως είχε πει ναι σε πρόταση που του είχε γίνει για να γίνει το αφεντικό των αποδυτηρίων μετά την αποχώρηση του "Καρλέτο".

"Είμαι επαγγελματίας και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μία πρόκληση συνεπώς ναι, είχα αποδεχτεί τον ρόλο του αντικαταστάτη του Αντσελότι στη Ρεάλ.

Το να είσαι προπονητής σημαίνει ότι είσαι μόνος επειδή μόνος σου παίρνεις τις αποφάσεις. Το ότι ήσουν ένας μεγάλος παίκτης δεν σημαίνει τίποτα, μόνο τα αποτελέσματα και αυτά που δίνεις στους ποδοσφαιριστές είναι που μετρούν", δήλωσε χαρακτηριστικα ο θρυλικός Γάλλος πρώην άσος.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Sport24.gr για τον Ζινεντίν Ζιντάν που σβήνει σήμερα 43 κεράκια ζωής.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ