ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Είμαστε όλοι με τον Κριστιάνο"

Ζιντάν: "Είμαστε όλοι με τον Κριστιάνο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως όλοι μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης στηρίζουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως το θέμα που δημιουργήθηκε με δηλώσεις του Πορτογάλου θα λυθεί εντός της ομάδας.

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης ( "εάν είχαν ολοι το επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι...") προκάλεσε αναστάτωση μέσα στα αποδυτήρια της Ρεάλ, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι των "μερένγκες" βρήκαν τον τρόπο για την εκτόνωση της κρίσης.

Η αρχή έγινε από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ο οποίος θέλησε να δώσει εξηγήσεις στους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας ενώ μία ημέρα αργότερα ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε να "βάλει πλάτη" για τον CR7 μέσω τοποθέτησής του σε συνέντευξη Τύπου.

Ζιντάν: "Είμαστε όλοι με τον Κριστιάνο"

"Ο Κριστιάνο μίλησε σε όλους, σε εμένα και στους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και είμαστε μαζί του. Το θέμα που προέκυψε με τον Κριστιάνο επιλύθηκε. Όλοι μαζί θα το λύσουμε. Από μέσα, όχι από έξω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ