ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Real Madrid's coach Zinedine Zidane shouts during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Andreas Gebert/dpa via AP)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane shouts during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Απογοητευμένος από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Μάνουελ Νόιερ. Τι είπε για την εμφάνιση της ομάδας του, το πέναλτι που δόθηκε στην Μπάγερν και τον "φιλόδοξο" Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη (2-1) στο Μόναχο επί της Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης (12/04), ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε στις δηλώσεις την απογοήτευσή του με το γεγονός ότι οι "μερένγκες" δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα περισσότερες φορές στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον τερματοφύλακα των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ.

"Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας κόντρα σε δέκα παίκτες. Ακόμη ένα γκολ θα ήταν καλύτερο, αλλά πέσαμε πάνω σε ένα τοίχος από τον τερματοφύλακα. Πάντως, μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ και ακόμα να μην εξασφαλίζαμε κάτι", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

Για την γενικότερη εικόνα της ομάδας του και το πέναλτι που δόθηκε στο χέρι του Καρβαχάλ, είπε: "Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο και ήμουν χαρούμενος που πήγαμε στα αποδυτήρια χάνοντας μόνο με 1-0. Δεν θα έπρεπε να έχει δοθεί πέναλτι, αλλά αυτά συμβαίνουν. Το 2-0 θα έκανε τα πράγματα πολύ περίπλοκα. Αλλά ήμασταν καλύτεροι και βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και το να παίζουμε απέναντι σε δέκα παίκτες ήταν πιο εύκολο".

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο ήταν δυσαρεστημένος, επειδή δεν μπορούσε να σκοράρει για τρίτη φορά. Τόσο φιλόδοξος είναι...".

Για τη ρεβάνς στη Μαδρίτη: "Αυτοί είναι αγώνες νοκ - άουτ και δεν έχει τελειώσει κάτι, μέχρι να τελειώσει. Είμαστε προετοιμασμένοι για να υποφέρουμε στο Sandiago Bernabeu".

Photo credits: AP Photo/Andreas Gebert

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ