ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν θα είναι ο Νεϊμάρ, αλλά..."

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands by the bench before the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands by the bench before the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, έπλεξε το εγκώμιο του Νεϊμάρ, ωστόσο εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο αντικαταστάτης του θα τα πάει περίφημα στο πρώτο ματς του ισπανικού Super Cup.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ (13/8, 23:00) στο "Camp Nou" για το πρώτο ματς του Super Cup Ισπανίας και ο προπονητής των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, παραδέχθηκε τις δυσκολίες της αναμέτρησης αν και ξεκαθάρισε ότι το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του θα είναι μεγάλο.

Ο "Ζιζού" σχολίασε την αποχώρηση του Νεϊμάρ από τους "μπλαουγκράνα", πλέκοντας το εγκώμιο του Βραζιλιάνου και τονίζοντας ότι η ομάδα της Βαρκελώνης έχει τους ποδοσφαιριστές για να τον αντικαταστήσουν (πιθανότατα ο Ντεουλοφέου θα αγωνιστεί). Αναλυτικά όσα είπε.

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: "Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά το κίνητρο είναι μεγάλο και η συγκέντρωση υψηλή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Θέλουμε να μεγαλώσει η ιστορία μας. Ξέρουμε πόσο όμορφο είναι να πανηγυρίζεις τίτλους".

Για τον Νεϊμάρ: "Δεν είναι μυστικό το ταλέντο του Νεϊμάρ, αλλά δεν μπορούμε να πέσουμε στην γκέλα και να νομίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι λιγότερο επικίνδυνη χωρίς τον Νειμάρ.

Αυτός που θα παίξει στη θέση του Νεϊμάρ δεν θα είναι ο Νεϊμάρ, αλλά θα τα πάει καλά. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σαν τον Νεϊμάρ.

Έχει μεγάλους παίκτες και αυτός που θα πάρει τη θέση του θα είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρο σκεπτικό παιχνιδιού. Ένας νέος προπονητής, όπως ο Βαλβέρδε, μπορεί να δώσει νέες ιδέες, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού είναι ξεκάθαρος".

Για το τρόπαιο: "Έχει ειδική σημασία, γιατί είναι ένα ακόμη τρόπαιο. Το γεγονός ότι είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα - ίσως τον καλύτερο αντίπαλο - δεν αλλάζει κάτι".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ