ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν ξέρω πώς ξέφυγε στο γκολ ο Μπενζεμά"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane shouts instructions to his team during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane shouts instructions to his team during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ενθουσιασμένος με την ενέργεια του Καρίμ Μπενζεμά που οδήγησε στο γκολ του Ίσκο και έδωσε τα εύσημα στους παίκτες της Ρεάλ για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκριση στον τελικό του Champions League και μίλησε για την ενέργεια του Καρίμ Μπενζεμά που οδήγησε στο γκολ των "μερένγκες".

"Είχαμε δυσκολίες στην αρχή του αγώνα, για 20-25 λεπτά, αλλά δεν έπρεπε να ανησυχούμε, διότι θα είχαμε ευκαιρίες. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, με τον Ίσκο και τον Καρίμ ανάμεσα στις γραμμές", δήλωσε αρχικά στο "BeIN Sports".

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στον τελικό, το αξίζουν όλοι, ειδικά ποι παίκτες. Δεν αξίζουν κάτι λιγότερο. Είμαστε στον τελικό και θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε γι' αυτόν. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό που καταφέραμε".

Σε ερώτηση για το γκολ του Ίσκο μετά από την απίθανη ενέργεια του Μπενζεμά, δήλωσε: "Δεν γνωρίζω πώς ξέφυγε από εκεί ο Μπενζεμά. το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το γκολ. Υπάρχει το γκολ, αλλά υπάρχουν κι αυτά τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του, έχασε και γκολ, είχε ευκαιρίες. Όμως πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση όλων των παικτών".

Όσο για το γεγονός ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής σε αυτήν την πορεία της Ρεάλ μέχρι τον τελικό, απάντησε: "Δεν γνωρίζω εάν είναι ικανοποιημένοι. Σίγουρα, αυτοί που παίζουν λιγότερο θα ήθελαν να αγωνίζονται παραπάνω. Το καταλαβαίνω, αλλά στο τέλος υπάρχει η απόφαση του προπονητή κι εγώ πρέπει να επιλέξω. Στο κεφάλι μου όλοι είναι σημαντικοί. Είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Θα μπορούσαν όλοι τους να είναι βασικοί, ακόμα κι αυτοί που είναι εκτός αποστολής. Έχουν εντρυφήσει στο σχέδιο και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν".

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ