ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν ήθελε να μπει μέσα η μπάλα, δεν ανησυχώ για το -7"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands by the bench before the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands by the bench before the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τα βάζει με την ατυχία της ομάδας του για την ήττα από την Μπέτις με 0-1 στο Μπερναμπέου και παράλληλα δεν ανησυχεί για το -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τον κατήφορό της στην φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν, αφού για τρίτο σερί εντός έδρας ματς έχει βαθμολογική απώλεια. Μετά τις Βαλένθια και Λεβάντε, με τις οποίες έφερε ισοπαλία, ακολούθησε η ήττα με 0-1 από την Μπέτις χάρη σε γκολ που δέχτηκε στο 94ο λεπτό από τον Σανάμπρια.

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται ήδη στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο ίδιος δεν ανησυχεί και πιστεύει ότι η κατάσταση είναι ακόμα... ελεγχόμενη. Μάλιστα, τα έβαλε και με την ατυχία της ομάδας του, η οποία έχασε ένα κάρο ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

"Η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Είχαμε 26-27 ευκαιρίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε ένα εξαιρετικό ματς, αλλά ούτε και κακό. Αν σκοράρεις, τότε το ματς είναι διαφορετικό. Αυτό δεν συνέβη.

Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, παίζαμε στο μισό γήπεδο την Μπέτις και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Μετά, αρχίσαμε να βιαζόμαστε. Όταν για τρίτο σερί εντός έδρας ματς δεν νικάς, τα πράγματα δυσκολεύουν", είπε αρχικά ο "Ζιζού", ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν ανησυχεί για το -7 από τους Καταλανούς:

"Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να ανησυχούμε. Προερχόμασταν από ένα εξαιρετικό ματς με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, απόψε (σ.σ. χθες) δεν κάναμε το ίδιο καλό ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως δεν αξίζαμε να νικήσουμε, αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Πέρυσι, πήραμε ματς που ίσως δεν αξίζαμε και φέτος συμβαίνει το ανάποδο. Πρέπει όμως να το αποδεχτούμε και να ηρεμήσουμε. Σε πολλούς ίσως δεν αρέσει η λέξη ηρεμία όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά εμείς μέσα στην ομάδα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Και θα ανακάμψουμε. Η La Liga έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες".

Όσο για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικά, σκεπτόμενος τι αποφάσισε μέσα στο παιχνίδι, απάντησε: "Πάντα θέλω να νικάω. Δεν θα έκανα κάτι διαφορετικά. Μπορεί να κάνεις άλλες αλλαγές, αλλά η ιδέα είναι να πας να πάρεις το ματς. Και ειδικά εντός έδρας. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ