ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν έχει κατακτήσει ακόμα τίποτα η Ρεάλ"

Ζιντάν: "Δεν έχει κατακτήσει ακόμα τίποτα η Ρεάλ"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε να "προσγειώσει" τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας ότι παρά τις τελευταίες "γκέλες" της η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να έχει προβάδισμα για τον τίτλο.

Τον Μάρτιο οι περισσότεροι είχαν ξεγράψει την Ρεάλ Μαδρίτης από τη μάχη του τίτλου αφού είχε μείνει 12 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα όμως τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μετράει επτά συνεχόμενες νίκες (μεταξύ των οποίων και το 2-1 στο "Camp Nou") και αυτές -σε συνδυασμό με τις τρεις διαδοχικές ήττες των "μπλαουγκράνα"- την έχουν φέρει στο -1 από την κορυφή πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Όλοι πλέον στο στρατόπεδο των "μερένγκες" πιστεύουν πολύ στον τίτλο που θα είναι ο πρώτος τους μετά το 2012, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ξεκαθαρίζει πάντως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Βιγιαρεάλ πως η ομάδα του εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέση κυνηγούν και όχι... οδηγού.

"Δεν μου αρέσει να βλέπω κόσμο να λέει πως θα κατακτήσουμε τα πάντα. Δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Απολύτως τίποτα. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά δεν έχουμε κερδίσει κάτι.

Ζιντάν: "Δεν έχει κατακτήσει ακόμα τίποτα η Ρεάλ"

Είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους (La Liga, Champions League) όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και σας διαβεβαιώ ότι θα δουλέψουμε μέχρι τέλους.

Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο μπορούν επίσης να πάρουν όλα τα ματς που απομένουν και αυτό σημαίνει πως κάνουμε πέντε νίκες και το ίδιο κάνει η Μπαρτσελόνα, δεν θα είμαστε εμείς πρωταθλητές. Πάντα έλεγα ότι θα πρέπει πρώτα να περάσουμε την Ατλέτικο και τώρα οι δύο ομάδες είναι μαζί στην βαθμολογία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Ζιζού".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ