ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζήτησαν από τον Μπενίτεθ να χάσει κιλά!

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 30: during the Barclays Premier League match between Everton and Chelsea at Goodison Park on December 30, 2012 in Liverpool, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Μπενίτεθ GETTY IMAGES

Η εικόνα όπως φαίνεται παίζει σημαντικό ρόλο στην Ρεάλ Μαδρίτης και γι αυτό το λόγο άνθρωποι της "βασίλισσας" ζήτησαν από τον Ράφα Μπενίτεθ να αδυνατίσει.

Στις αρχές του Ιουνίου, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ράφα Μπενίτεθ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, δημοσίευμα της AS αναφέρει πως η διοίκηση της "βασίλισσας" ζήτησε από τον έμπειρο τεχνικό να αδυνατίσει για... διάφορους λόγους.

Πρώτος και καλύτερος αυτός της εικόνας που θα παρουσιάζει στον πάγκο της ομάδας, αφού για την Ρεάλ η "εικόνα" παίζει σημαντικό ρόλο.

Δεύτερος το να αποφύγει τα πικρόχολα σχόλια των αντιπάλων για την... κοιλιά του.

Είναι κάτι που δεν απέφυγε ούτε στην Λίβερπουλ, ούτε στην Τσέλσι, ούτε τέλος στην Νάπολι με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια μάλιστα να δηλώνει πως: "Είναι πολύ χοντρός για να γίνει προπονητής μας".

Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει την εντολή ο Ισπανός τεχνικός ή αν θα συνεχίσει τις βραδινές επιδρομές στο ψυγείο του σπιτιού του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ