ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χωρίς... Ρεάλ Μαδρίτης το Instagram του Κριστιάνο Ρονάλντο

In this photo taken on Tuesday, March 28 2017, Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal. (AP Photo/Armando Franca)
In this photo taken on Tuesday, March 28 2017, Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσβησε τη φωτογραφία του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Instagram και έβαλε με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, αλλά δημιουργεί νέα σενάρια. Ο Πορτογάλος έσβησε τη φωτογραφία του με τη φανέλα της "βασίλισσας" στο Instagram και έβαλε με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το έκανε γιατί έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ενόψει του Confederations Cup (17/6 - 2/7), όμως ήταν δεδομένο πως γνώριζε ότι άπαντες θα το συσχέτιζαν με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ τονίζουν πως η απόφαση του να φύγει από την Ισπανία είναι οριστική και ήδη ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, διότι αναμφίβολα είναι το Νο1 θέμα αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Χωρίς... Ρεάλ Μαδρίτης το Instagram του Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ