ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Χτυπάει" Κάρλος Σολέρ η Ρεάλ

"Χτυπάει" Κάρλος Σολέρ η Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται δυναμικά για την επόμενο του 21χρονου Ισπανού χαφ της Βαλένθια, Κάρλος Σολέρ, ο οποίος έχει ρήτρα ύψους 80.000.000!

Το προσεχές καλοκαίρι είναι βέβαιο πως θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πρόκειται να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος που είναι πιθανό να... παρασύρει και πρωτοκλασάτα ονόματα. Γι' αυτό το λόγο, ήδη οι διοικούντες τη Ρεάλ καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι "μερένγκες" αναμένεται, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, να στηριχθούν στην ισπανική αγορά. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Confidencial", το οποίο αναπαράγει και η " Mundo Deportivo", οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του 21χρονου Ισπανού χαφ της Βαλένθια, Κάρλος Σολέρ.

Ο νεαρός μέσος πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν μετρώντας ένα γκολ και πέντε ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του με τις "νυχτερίδες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στα 80.000.000!

Οι διοικούντες τη Ρεάλ δεν πρόκειται να προσφέρουν ένα τόσο μεγάλο ποσό και είναι πιθανό, προκειμένου να ρίξουν την τιμή, να συμπεριλάβουν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, με τα ονόματα των Μάρκος Γιορέντε, Χακιμί Ασράφ, Ντάνι Θεμπάγιος και Μπόρχα Μαγιοράλ και παίζουν δυνατά.

Photo Credits: Valencia CF Twitter

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ