ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χέντο: "Πανεύκολη νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ"

Χέντο: "Πανεύκολη νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ"
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ και μόνος παίκτης που κατέκτησε έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών στην ιστορία, Χέντο, θεωρεί ότι η επιτυχία των Ισπανών επί της Λίβερπουλ είναι βέβαιη.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ, κάτοχος έξι Κυπέλλων Πρωταθλητριών, Χέντο, μίλησε για τον τελικό Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και τις πιθανότητες της ομάδας του να κατακτήσει το 13ο τρόπαιο.

Ο θρυλικός Ισπανός βετεράνος εκκίνησε την ηλεκτρονική διαδικασία της επιλογής των 12.802 φιλάθλων που θα πάρουν εισιτήρια για τον τελικό του Κιέβου και στο περιθώριο της εκδήλωσης, μίλησε στην " AS" για τον αγώνα.

"Όλοι ενθουσιάζονται από τέτοια παιχνίδια. Όλοι θέλουν να βρίσκονται εκεί και να υποστηρίξουν την ομάδα, να πανηγυρίσουν μαζί της και να κερδίσουν ακόμα ένα ευρωπαϊκό. Να συνεχιστεί αυτό το σπουδαίο σερί που πάντα απολαμβάνουμε στη διοργάνωση. Η Ρεάλ δεν μπορεί να αφήσει να της ξεγλιστρήσει αυτή η ευκαιρία. Οι τελικοί πρέπει να κερδίζονται, όχι για να παίζονται και η Ρεάλ ξέρει τι διακυβεύεται".

Αν και ο 84χρονος Χέντο δεν θα παρευρεθεί στην ουκρανική πρωτεύουσα, είπε ότι θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι "μερένγκες" θα φτάσουν στην τρίτη σερί κατάκτηση. "Αυτό δεν χωράει ερώτημα. Θα είναι πανεύκολο", κατέληξε.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ