ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χάνει το ξεκίνημα της σεζόν ο Ρονάλντο

Χάνει το ξεκίνημα της σεζόν ο Ρονάλντο
2016 GETTY IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε πως ο Ρονάλντο θα χάσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν από ις Ηνωμένες Πολιτείες και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η "Βασίλισσα". Μεταξύ αυτών και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χάνει τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του, όπως αποκάλυψε ο "Ζιζού".

"Ο Ρονάλντο δεν θα παίξει στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο τραυματισμός του χρειάζεται έναν μήνα για να επουλωθεί και πιστεύω ότι δεν θα είναι έτοιμος ούτε για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα", είπε ο Ζιντάν για τον CR7, που θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί στον τελικό του Euro με αντίπαλο την Γαλλία και αντικαταστάθηκε πριν τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Για τον Μπενζεμά είπε πως δεν θα παίξει κόντρα στην Τσέλσι, ότι έχει ακόμα ενοχλήσεις στο ισχίο του, αλλά πάει καλύτερα. Μάλιστα, τόνισε πως "ελπίζω ότι θα παίξει κόντρα στην Μπάγερν, επειδή ακολουθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης".

Αναφορικά με τον τερματοφύλακα των Μαδριλένων, Κέιλορ Νάβας, σχολίασε πως " δεν ξέρω αν θα είναι στην αποστολή για το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Θα είναι δύσκολο, αλλά κάθε μέρα πηγαίνει καλύτερα και δουλεύει καλά", ενώ για την προετοιμασία δήλωσε ότι πρέπει η ομάδα του να βρει ρυθμό και ότι θέλει σιγά σιγά να δει περισσότερα πράγματα και μια διαφορετική ομάδα όσο κυλούν οι μέρες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ