ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χάνει το clásico ο Μόντριτς για αποβολή του 2014!

Barcelona's Lionel Messi, center, watches after kicking the ball for a goal as Real Madrid's Luka Modric, left, and Raphael Varane (5) look on during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Lionel Messi, center, watches after kicking the ball for a goal as Real Madrid's Luka Modric, left, and Raphael Varane (5) look on during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Ο Λούκα Μόντριτς θα απουσιάσει από το πρώτο clásico με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Super Cup, επειδή είχε αποβληθεί το 2014 στο τελευταίο ματς που έπαιξε η Ρεάλ στη διοργάνωση!

Τιμωρία από το 2014! Τι κι αν πέρασαν τρία χρόνια; Ο Λούκα Μόντριτς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του "Camp Nou" (13/8, 23:00) ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για το πρώτο clásico των δύο ομάδων στο πλαίσιο του ισπανικού Super Cup.

Ο Κροάτης μέσος των "μερένγκες" αποβλήθηκε από το δεύτερο παιχνίδι της αντίστοιχης διοργάνωσης του 2014, απέναντι στην Ατλέτικο. Σύμφωνα με τον ισπανικό πειθαρχικό κώδικα, ο ποδοσφαιριστής που τιμωρείται πρέπει να εκτίσει την ποινή στο επόμενο ματς της ίδιας διοργάνωσης (ισπανικό Super Cup).

Καθώς η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν έπαιξε για τη διοργάνωση έκτοτε - το 2015 ήταν Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα και πέρυσι (2016) Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη - ο Λούκα Μόντριτς δεν θα είναι στα σχέδια του Ζινεντίν Ζιντάν για το πρώτο ματς ανάμεσα σε "μερένγκες" και "μπλαουγκράνα".

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ