ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χάνει τη ρεβάνς με Μπάγερν ο Ίσκο

Bayern's Joshua Kimmich, left, and Real Madrid's Isco challenge for the ball during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern's Joshua Kimmich, left, and Real Madrid's Isco challenge for the ball during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ίσκο για τη ρεβάνς με την Μπάγερν (1/5, 21:45) στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League. Εκτός κι ο Καρβαχάλ.

Ο Ίσκο αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπάγερν στην "Allianz Arena" κι ο Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μάρκο Ασένσιο.

Ο Γάλλος τεχνικός της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ίσκο και για τη ρεβάνς του "Santiago Bernabeu" (1/5, 21:45), καθώς λόγω του προβλήματος στον αριστερό βραχίονα θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο μεσοεπιθετικός από τη Μάλαγα θα προλάβει τον ενδεχόμενο τελικό (σε περίπτωση που η Ρεάλ προκριθεί) της 26ης Μάη στο Κίεβο και φυσικά τα ματς της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ 2018.

Υπενθυμίζεται ότι για τη ρεβάνς με τους Βαυαρούς, ο "Ζιζού" δεν υπολογίζει ούτε στον δεξιό του μπακ, Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος κι αυτός τραυματίστηκε στο Μόναχο.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ