ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Χαλαρώνει" με Ντε Χέα η Ρεάλ Μαδρίτης

"Χαλαρώνει" με Ντε Χέα η Ρεάλ Μαδρίτης
Ντε Χέα

Σύμφωνα με τη "Marca", η Ρεάλ Μαδρίτης... χαλαρώνει όσον αφορά την προσπάθειά της να αγοράσει τον Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μένει να φανεί αν είναι κίνηση τακτικής ή πράγματι δεν πρόκειται να τρελαθεί να τον πάρει.

Η επιθυμία του ίδιου είναι δεδομένη. Θέλει να επιστρέψει στην χώρα του και να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ως τώρα, τα "θέλω" του... συγκρούονται με τις απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να μένει στο "Ολντ Τράφορντ" και να μην έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει ως στόχο του να παίξει στη "Βασίλισσα", όμως αυτό μπορεί και να μην συμβεί αυτό το καλοκαίρι, αν ευσταθεί το ρεπορτάζ της "Marca".

Τι αναφέρει αυτό; Οτι οι Μαδριλένοι δεν προτίθενται να... τρελαθούν να τον αποκτήσουν, όσο βλέπουν αδιαλλαξία και απροθυμία από τη μεριά της Γιουνάιτεντ, έστω και αν ο ίδιος ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει κάνει απολύτως ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Μάλιστα, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Ντε Χέα ζήτησε από τον Λουίς Φαν Χάαλ να μην τον υπολογίζει "προσωρινά", εννοώντας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Με τον τρόπο του... σπρώχνει τους Άγγλους στο να τα βρουν με τη "Βασίλισσα" στο οικονομικό σκέλος.

Αναφορικά με τη Ρεάλ, οι Κέιλορ Νάβας και Κίκο Κασίγια ικανοποιούν τον Ράφα Μπενίτεθ, επομένως δεν πρόκειται να γίνει κάτι "τρελό" για τον Ισπανό. Πάλεψε την υπόθεση, έχει δείξει στους "κόκκινους διαβόλους" ότι θέλει να τον αποκτήσει, όμως βάζει... φρένο και τηρεί στάση αναμονής.

Ίσως αποτελεί κίνηση τακτικής βέβαια, βλέποντας ότι ο ίδιος ο διεθνής γκολκίπερ δεν θέλει να μείνει στην Αγγλία και είναι παροπλισμένος. Αυτό ίσως πιέσει την Γιουνάιτεντ να τον παραχωρήσει, ώστε να μην έχει έναν τερματοφύλακα αυτού του βεληνεκούς να κάθεται εκτός ομάδας ή να παίζει και το μυαλό του να είναι αλλού. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ