ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Βλέπει" Πέπε η Γαλατάσαράι

Real Madrid's Pepe, left, duels for the ball with Athletic Bilbao's Raul Garcia, right, during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Pepe, left, duels for the ball with Athletic Bilbao's Raul Garcia, right, during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Την περίπτωση του Πέπε εξετάζει η Γαλατάσαράι, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Το συμβόλαιο του 34χρονου αμυντικού με τη Ρέαλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να αναζητά τη νέα του ομάδα.

Στο στόχαστρο της Γαλατάσαράι φέρεται να βρίσκεται ο Πέπε, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να αναζητά εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζουμε ότι το όνομά του ενεπλάκη πρόσφατα με τη Hebei China Fortune και τη μετακίνησή του στην Κίνα. Απ' ότι φαίνεται, όμως, δεν επιθυμεί να αποχωρήσει απ' την Ευρώπη και ψάχνει ομάδα που θα μπορεί να τον κρατήσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Στόχος είναι να έχει παιχνίδια στο ενεργητικό του, ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ευρώπης καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Fanatik, η διοίκηση της Γαλατάσαράι προσφέρει στον 34χρονο αμυντικό διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 4 εκατ ευρώ. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε ανοιχτή γραμμή, με τον Πέπε να είναι θετικός στην προοπτική μετακίνησης στην Τουρκία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πορτογάλος είναι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης απ' τον Ιούλιο του 2007, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δέκα χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα. Σε αυτό το διάστημα έχει συμμετάσχει σε 333 ματς, ενώ έχει σκοράρει 13 φορές.

Επίσης, έχει κατακτήσει συνολικά 11 τίτλους, ενώ απ' αυτούς ξεχωρίζουν τα δύο Champions League τις σεζόν 2013/14 και 2015/16. Τέλος, ήταν μέλος της εθνικής Πορτογαλίας, η οποία έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης το καλοκαίρι του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ