ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Τρέλα" για την γκολάρα του Νάτσο στην Ισπανία

"Τρέλα" για την γκολάρα του Νάτσο στην Ισπανία

Ο Νάτσο Φερνάντεθ σημείωσε ένα ασύλληπτο γκολ προκαλώντας... παράνοια στην Ισπανία και πολλοί θυμήθηκαν το παρόμοιο τέρμα του Ζινεντίν Ζιντάν, στον τελικό του Champions League του 2002 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Κουλτουράλ Λεονέσα (7-1) σε ματς για τους "32" του Copa del Rey, με τον Νάτσο Φερνάντεθ να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του πλανήτη, με αφορμή το απίθανο γκολ που σημείωσε στο 68'.

Άλβαρο Μοράτα και Μάρκο Ασένσιο πέτυχαν από δύο τέρματα, αλλά ο 26χρονος αμυντικός ήταν αυτός που τους "έκλεψε" τη δόξα, μιας και σκόραρε ένα μοναδικό τέρμα!

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός έπιασε ένα ένα ασύλληπτο μονοκόμματο γυριστό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κουλτουράλ Λεονέσα.

Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να συγκρίνουν το γκολ του Νάτσο με εκείνο του Ζιντάν στον τελικό του Champions League του 2002, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Μοναδική τους διαφορά είναι πως ο νεαρός αμυντικός σκόραρε με το δεξί, ενώ ο "Ζιζού" με το αριστερό.

Ο προπονητής των "μερένχες" δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το εν λόγω τέρμα και δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει καλύτερο από το δικό του κόντρα στη Λεβερκούζεν!

"Το γκολ του Νάτσο είναι ομορφότερο από αυτό που πέτυχα εγώ, με το οποίο κατακτήσαμε το 9ο Champions League", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν.

Όπως και να 'χει, η εκτέλεση του Νάτσο προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και "τρέλα" στην Ισπανία, με τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο να τον αποθεώνει, όπως φαίνεται και από τα πρωτοσέλιδα των "AS" και "Marca".

"Τρέλα" για την γκολάρα του Νάτσο στην Ισπανία
"Τρέλα" για την γκολάρα του Νάτσο στην Ισπανία
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ