ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Καζεμίρο

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Καζεμίρο

Ο Καζεμίρο τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Ποια παιχνίδια θα χάσει ο διεθνής Βραζιλιάνος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την έκταση του προβλήματος στον αστράγαλο που αντιμετωπίζει ο Καζεμίρο, ο οποίος τίθεται εκτός πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν για τον Οκτώβριο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Παπακουλί Ντιόπ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των "μερένγκες" με την Εσπανιόλ, με συνέπεια να απουσιάσει από τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" (1-1).

Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής θα χάσει τα παιχνίδια με Λας Πάλμας, Ντόρτμουντ, Εϊμπάρ, ενώ θα δεν θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με Βολιβία και Βενεζουέλα. Όπως υποστηρίζουν από τον σύλλογο, ο Καζεμίρο αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα με την Μπέτις.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απουσία βασικού ποδοσφαιριστή για τη Ρεάλ το προσεχές διάστημα, αφού στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ έχασε και τον Μαρσέλο, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν έκανε ρεκόρ η Ρεάλ, 1-1 με Βιγιαρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ