ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το μεγάλο στοίχημα του Κριστιάνο

Το μεγάλο στοίχημα του Κριστιάνο

Η αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον αδερφό του μετά την κατάκτηση του Champions League κρύβει πίσω της μία συγκινητική οικογενειακή ιστορία. Διαβάστε το story.

Για μέρες η ερώτηση που ήταν στα χείλη πολλών αφορούσε τον μυστηριώδη άνδρα στον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δώρισε τη φανέλα του αμέσως μετά τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο.

Το μεγάλο στοίχημα του Κριστιάνο

Η συγκινητική αγκαλιά του CR7 με τον μεγαλύτερο αδερφό του αμέσως μετά την κατάκτηση του 10ου Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν μάλιστα αρκετές ιστορίες (όπως για παράδειγμα αυτή με κάποιον Άλμπερτ Φραντάου, πρώην συμπαίκτη του σε τμήματα υποδομής), προτού όμως βγει και αποκαλύψει όλη την αλήθεια ο Ούγκο Αβέιρα.

Ο λόγος για τον μεγαλύτερο αδερφό του Κριστιάνο ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του "Ντα Λουζ", παρακολούθησε τον τελικό από τις πρώτες σειρές καθισμάτων και αμέσως μετά τον αγώνα είχε ένα θερμότατο εναγκαλισμό με τον CR7.

Οι δυο τους δεν έχουν μία συνηθισμένη αδερφική σχέση όπως στις περισσότερες οικογένειες αλλά μία ιδιαίτερη, με τον Ούγκο -αν και μεγαλύτερος- να είναι επί της ουσίας "προστατευόμενος" του Κριστιάνο και να οφείλει σε αυτόν το γεγονός ότι κατάφερε πριν από μερικά χρόνια να ξεφύγει οριστικά από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Το μεγάλο στοίχημα του Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο αδερφός του Ούγκο στην παρουσίαση του μουσείου αφιερωμένου στον CR7 στη Φουντσάλ, πόλη στην οποία έχουν γεννηθεί

Μπορεί όμως να δραπέτευσε από έναν δρόμο χωρίς επιστροφή ωστόσο δεν έχει αποτινάξει εντελώς από πάνω του τις κακές συνήθειες, με τον Ούγκο να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, όπως ακριβώς και ο πατέρας τους που τους άφησε νωρίς, το 2006.

"Εγώ κατακτώ το Champions League, εσύ σταματάς το ποτό". Αυτή ήταν η συμφωνία-στοίχημα που έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον αδερφό του παραμονές του μεγάλου τελικού στη Λισσαβώνα, συμφωνία που αποκάλυψε ο Ούγκο λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του 29χρονου άσου εμ τη φανέλα της Ρεάλ.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως ο Κριστιάνο τήρησε το δικό του μέρος της συμφωνίας. Σειρά έχει τώρα ο Ούγκο να κερδίσει τη μάχη με το ποτό...

Μία αγκαλιά που κρύβει μία μεγάλη ιστορία:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ