ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το αντίο του Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης

Το αντίο του Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ζοζέ Μουρίνιο στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Και σ' αυτούς που τον στήριξαν και σε όσους του έκαναν κριτική.

Το κεφάλαιο του Ζοζέ Μουρίνιο κλείνει για την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από τρία χρόνια γεμάτα πίκρες, χαρές, τίτλους, αποκλεισμούς και αρκετά επεισόδια με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το πέρασμα του Πορτογάλου προπονητή από την Μαδρίτη δεν ξέρουμε αν ήταν τελικά επιτυχημένο ή αποτυχημένο, όμως δεν μας προκαλεί απορία. Έτσι κι αλλιώς, ο Μουρίνιο είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα...

Ο "Special One" λοιπόν, αποχωρεί από την "Βασίλισσα" της Ευρώπης και δεν θα μπορούσε να φύγει, δίχως να χαιρετήσει όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Κι όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους, αφού όπως ξεκαθάρισε οι ευχές του δεν πάνε σε όσους τον στήριξαν, αλλά και σ' αυτούς που τον αμφισβήτησαν.

"Εύχομαι σε όλους τους Madridistas, πολύ ευτυχία στο μέλλον. Εκτιμώ την υποστηρίξη πολλών οπαδών και σέβομαι την κριτική των υπολοίπων. Πολλή χαρά σε όλους και καλή υγεία. Hala Madrid!", ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ