ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το χειρότερο ξεκίνημα του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Το χειρότερο ξεκίνημα του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά του στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας βρει δίχτυα μόλις μία φορά στα έξι πρώτα παιχνίδια.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας κόντρα στην Οσασούνα, κανείς δεν περίμενε πως μερικά παιχνίδια μετά θα μιλάμε για το χειρότερο ξεκίνημά του από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης των "μερένγκες" με τη Λας Πάλμας το βράδυ του Σαββάτου (24/9), ωστόσο η απόφαση του Ζιντάν δεν φαίνεται να του άρεσε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον πάγκο.

Ερωτηθείς για την απόφασή του, ο "Ζιζού" εξήγησε πως ο λόγος που πέρασε εκτός αγώνα τον Ρονάλντο ήταν για να τον ξεκουράσει ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ στο Champions League την Τρίτη (27/9).

Ωστόσο, η αλλαγή ήταν μάλλον αναμενόμενη αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 31χρονος το τελευταίο διάστημα. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο σούπερ σταρ των Μαδριλένων έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά στις πρώτες έξι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, με άλλα λόγια έχει σκοράρει λιγότερο από τους Πέδρο Λεόν και Σέρχιο Αραούχο.

Για να συναντήσουμε αντίστοιχους αριθμούς στην καριέρα του Ρονάλντο πρέπει να γυρίσουμε πίσω στη σεζόν 2008-2009. Τότε, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε επίσης σημειώσει ένα γκολ σε έξι παιχνίδια. Το αμέσως επόμενο... χειρότερο ξεκίνημά του ήταν τη σεζόν 2010-2011 με τρία γκολ σε έξι ματς, ενώ το 2014-2015 πραγματοποίησε ρεκόρ με 10 γκολ στις πρώτες έξι αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα "πήρε" ο Ρονάλντο στην αλλαγή του!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ