ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το video της Ρεάλ για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο

Το video της Ρεάλ για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτιαξε ένα video για να "ντοπάρει" τους οπαδούς της παραμονή του δεύτερου ραντεβού με την Ατλέτικο για τους "8" του CL. "Επειδή είσαι μαζί μας", είναι το κεντρικό σλόγκαν! Δείτε το.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το Champions League και να γίνει η πρώτη ομάδα μετά τη Μίλαν (1989, 1990) που θα καταφέρει κάτι τέτοιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως για να συνεχίσει να έχει ελπίδες καλείται να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της Ατλέτικο στα προημιτελικά.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στον πρώτο αγώνα στο "Vicente Calderon" και το βράδυ της Τετάρτης αναμετρώνται στο "Bernambeu", με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να θέλει όσο τίποτα άλλο την πρώτη της φετινή νίκη επί της συμπολίτισσας στην όγδοη φετινή τους μάχη για να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Το video της Ρεάλ για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο

Με αυτό το γκολ στο φινάλε του περυσινού τελικού ο Σέρχιο Ράμος οδήγησε στην παράταση το ματς με την Ατλετικο (1-1) όπου εκεί θριάμβευσε με σκορ 4-1 η ομάδα του Αντσελότι και επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από απουσία 12 χρόνων

Ενόψει μάλιστα του σπουδαίου αγώνα, οι "μερένγκες" έφτιαξαν ένα video το οποίο περιλαμβάνει και εικόνες από το γκολ του Ράμος στον περσινό τελικό των δύο ομάδων, με το σλόγκαν να είναι το εξής: "Επειδή είσαι μαζί μας! Μαζί για το 11ο τρόπαιο"!

¡PORQUE TÚ ESTÁS AHÍ! #JuntosAPorLaUndecimaBECAUSE YOU ARE WITH US! Together for the eleventh Cup!#JuntosAPorLaUndecima

Posted by Real Madrid C.F. on Tuesday, April 21, 2015
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ