ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "βέτο" του Ρονάλντο στη Ρεάλ για πέντε αστέρες παγκόσμιας κλάσης

Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Σύμφωνα με την Diario Gol, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άναψε "κόκκινο" στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι για πέντε ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών τους Κιλιάν Εμπαπέ και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η άποψη του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κάτι σαν νόμος. Ό,τι πει και ζητήσει ο CR7, θα πρέπει να γίνεται και να ικανοποιείται κάθε επιθυμία του. Αυτός είναι ο μεγάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτός που κινεί τα νήματα στα αποδυτήρια και περνάει ο λόγος του. Οι μόνο παίκτες που μπορούν να εκφράσουν αντίθετη άποψη, είναι οι Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο. Όλοι οι άλλοι... πειθαρχούν.

Σύμφωνα με την Diario Gol, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης άναψε "κόκκινο" στη διοίκηση της Ρεάλ για πέντε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, για τους οποίους ενδιαφέρθηκε. Ο ίδιος δεν τους ήθελε στην ομάδα για τους δικούς του λόγους, που είτε είχαν να κάνουν με τα αποδυτήρια είτε με το ότι θα του έκλεβαν μέρος της λάμψης, γι' αυτό και είπε "όχι".

Ο πρώτος είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Η Ρεάλ είχε βρεθεί κοντά στον 18χρονο Γάλλο επιθετικό, τα είχε βρει με την Μονακό και τον ίδιο, αλλά τελικά το deal δεν προχώρησε και ο ίδιος πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο ήταν βασικός λόγος που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη μετεγγραφή, αφού δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Από 'κει και πέρα, ενδιαφέρον υπήρξε και για την περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά ο Ρονάλντο θεωρούσε ότι θα έκανε άνω κάτω τα αποδυτήρια, γι' αυτό και απαίτησε από την διοίκηση να μην προχωρήσει η σκέψη αυτή. Ο Σουηδός έμεινε τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τρεις ακόμη παίκτες που βρέθηκαν ψηλά στη λίστα της Ρεάλ και ασκήθηκε "βέτο" από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ήταν οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Έντινσον Καβάνι, Αρτούρο Βιδάλ. Αν ισχύει στο ακέραιο το ρεπορτάζ, ο λόγος του Ρονάλντο περνάει για τα καλά στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ