ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

To trailer της Ρεάλ για τον "τελικό" με την Βόλφσμπουργκ

To trailer της Ρεάλ για τον "τελικό" με την Βόλφσμπουργκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε video ενόψει της ρεβάνς με την Βόλφσμπουργκ για τα προημιτελικά του Champions League όπου καλεί τους οπαδούς της να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν για την μεγάλη ανατροπή. Δείτε το!

Την περασμένη εβδομάδα η Ρεάλ υπέστη ήττα-σοκ με 2-0 στη Γερμανία από την Βόλφσμπουργκ και τώρα καλείται να φέρει τα πάνω-κάτω στη Μαδρίτη αν θέλει να μην αποχαιρετήσει από τα προημιτελικά το όνειρο της κατάκτησης του 11ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Το σίγουρο είναι πως η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς χρειάζεται τρία γκολ για να ανατρέψει την κατάσταση και η διοίκηση των "μερένγκες" θέλει σε αυτό το ματς ο Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές του να έχουν όσο το δυνατόν πιο θερμή συμπαράσταση από το κοινό τους.

Απόδειξη το video που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τρίτης μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube με τίτλο "Όλοι μαζί για την ανατροπή", το οποίο δείχνει πανηγυρικά στιγμιότυπα από παιχνίδια της στο "Bernabeu" και υπογραμμίζει:

"Η ομάδα και οι οπαδοί θέλουν να δουν μία ακόμα μαγική βραδιά στο Bernabue καθώς έχουμε στόχο να γυρίσουμε υπέρ μας τη σειρά με την Βόλφσμπουργκ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ