ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Κριστιάνο

Το τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Κριστιάνο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να μάθει τι είναι αυτό που τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα, ενώ του ξεκαθάρισε ότι έχει τη στήριξη όλων των ανθρώπων της Ρεάλ.

Η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα δύο γκολ του κόντρα στη Γράναδα την περασμένη Κυριακή, πως δεν είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ, έπεσε σαν... κεραυνός εν αιθριά στο στρατόπεδο των Μαδριλένων.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ισπανίας δεν έμειναν όμως με σταυρωμένα τα χέρια και αδρανείς μετά από αυτή την αποκάλυψη του CR7, με την ισπανική εφημερίδα "Marca" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ τη Δευτέρα.

Το τηλεφώνημα έγινε από τον "special one" ο οποίος ήθελε να δει ποιο είναι το πρόβλημα που βασανίζει τον συμπατριώτη του, με τον 49άχρονο τεχνικό της "βασίλισσας" να τον στηρίζει ψυχολογικά με τις κουβέντες του.

"Είσαι ένας σημαντικός παίκτης εδώ. Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτό", είπε αρχικά ο Μουρίνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, και πρόσθεσε:

"Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν εδώ. Θέλεις να έχεις την αγάπη της ομάδας.

Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Θα μιλήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψεις (σ.σ είναι στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014).

Εμείς είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε".

Διαβάστε επίσης για τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την οποία προκάλεσε αναστάτωση στη Ρεάλ , την πρόταση 120.000.000 ευρώ που ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι για τον CR7, αλλά και τη διευκρινιστική του τοποθέτηση μέσω Facebook πως "δεν είναι τα χρήματα το πρόβλημα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ