ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "συγγνώμη" του Κριστιάνο για την κόκκινη κάρτα

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) strikes Cordoba's defender Jose Angel Crespo (R) during the Spanish league football match Cordoba CF vs Real Madrid CF at the Nuevo Arcangel stadium on January 24, 2015.     AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) strikes Cordoba's defender Jose Angel Crespo (R) during the Spanish league football match Cordoba CF vs Real Madrid CF at the Nuevo Arcangel stadium on January 24, 2015. AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER AFP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη μέσω Twiter στον Εντιμάρ για το χτύπημα που του έδωσε στο ματς της Κόρδοβα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κίνδυνος να λείψει από το ντέρμπι με την Ατλέτικο!

Λίγη ώρα μετά την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα στο Κόρδοβα-Ρεάλ για αντιαθλητικό του χτύπημα στον Εντιμάρ , ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του.

"Ζητώ συγγνώμη από όλους και ειδικά από τον Εντιμάρ για την απερίσκεπτη πράξη μου κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος είχε χτυπήσει πρώτα στο πρόσωπο τον αντίπαλό του και έπειτα τον κλώτσησε.

Το "συγγνώμη" του Κριστιάνο για την κόκκινη κάρτα

Το άσχημο για τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας είναι πως μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε στο ματς με την Κόρδοβα ( νίκη με 2-1 για τη Ρεάλ ) από τον διαιτητή Ερνάντεθ κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Το σίγουρο είναι πως θα απουσιάσει από το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με την Ρεάλ Σοθιεδάδ ενώ δεν αποκλείεται η ποινή του να είναι και μεγαλύτερη.

Το "συγγνώμη" του Κριστιάνο για την κόκκινη κάρτα

Σε περίπτωση που τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό δεν θα παίξει ούτε στο ματς με τη Σεβίλλη (4 Φεβρουαρίου) ενώ αν η τιμωρία του ισχύσει για 3 αγωνιστικές δεν θα προλάβει και το ντέρμπι με την Ατλέτικο (7 Φεβρουαρίου).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ