ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το σούπερ δώρο του Κ. Ρονάλντο στους συμπαίκτες του

Το σούπερ δώρο του Κ. Ρονάλντο στους συμπαίκτες του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντύθηκε... Άγιος Βασίλης και χάρισε ρολόγια σε όλους τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ, με την αξία του καθενός να είναι 8.000 ευρώ! Διαβάστε το story.

Αυτή και αν ήταν χειρονομία που... σκλαβώνει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεχνάει την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Μάιο και για να το γιορτάσει χάρισε σε κάθε συμπαίκτη του (25 συνολικά) ένα ρολόι μάρκας Bulgari, αξίας 8.000 ευρώ το καθένα.

Αυτός που το αποκάλυψε ήταν ο Άλβαρο Αρμπελόα ο οποίος δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στο Twitter, όπου μπορεί κανείς να αντιληφθέι πως η έμπνευση του CR7 ήταν ξεχωριστή.

Και αυτό γιατί στην πίσω πλευρά του κάθε ρολογιού είναι χαραγμένο το όνομα κάθε παίκτη και η αφιέρωση του Κριστιάνο για το 10ο Champions League (Decima) ενώ στο μπροστινό μέρος αναγράφονται οι δέκα χρονιές που έχει κατακτήσει το τρόπαιο η ομάδα της Μαδρίτης.

Συμπέρασμα; Τι είναι 200.000 ευρώ (για τον Κριστιάνο Ρονάλντο) μπροστά σε μία στιγμή που περίμεναν χρόνια ολόκληρα οι φίλοι της Ρεάλ, το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ;

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ