ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το νέο συμβόλαιο του Μπέιλ ξεπερνά αυτό του Μέσι

Το νέο συμβόλαιο του Μπέιλ ξεπερνά αυτό του Μέσι

Ρεάλ Μαδρίτης και Γκάρεθ Μπέιλ συζητούν για το νέο συμβόλαιο του Ουαλού που θα τον καταστήσει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατά στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας του και τα χρήματα προκαλούν "ίλιγγο".

Ο Ουαλός επιθετικός φέρεται να αμείβεται μετά φόρων αυτήν τη στιγμή με 18.300.000 ευρώ κάθε χρόνο, με το συμβόλαιο να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2019.

Μετά από τις εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις, ο 27χρονος διεθνής έδειξε ότι μπορεί να πάρει τη "σκυτάλη" του ηγέτη των πρωταθλητών Ευρώπης από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στα 31 του ετοιμάζεται για τη φθίνουσα πορεία της καριέρας του.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας και διαπραγματεύεται ένα "βασιλικό" συμβόλαιο. Οι νέες απολαβές του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Guardian", θα φτάνουν στο επίπεδο του Μέσι, ο οποίος εισπράττει 20.000.000 ετησίως κατά μέσο όρο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπέιλ θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, αφού πρώτος είναι ο Ρονάλντο με 21.000.000.

Σε αυτό το συμβόλαιο θα τοποθετηθεί ρήτρα εξαγοράς ύψους 500.000.000, με συνέπεια να αποτρέψει ανταγωνιστές όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινηθούν ξανά για την απόκτηση του παίκτη. Η ρήτρα αυτή είναι η διπλάσια σε σχέση με αυτήν που έχει ο Μέσι στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, αλλά και η μισή από αυτήν του Ρονάλντο με τη Ρεάλ.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, πάντως, οι συζητήσεις έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια όλων των εποχών και οι λεπτομέρειες αφορούν τεράστια ποσά. Επιθυμία και των δύο πλευρών, πάντως, είναι ο Μπέιλ να περάσει τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του στη Μαδρίτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ