ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο είναι το όνειρο κάθε άντρα

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures prior the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures prior the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το ποδόσφαιρο είναι η πρώτη μεγάλη αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα ακριβά αυτοκίνητα η δεύτερη. Το νέο απόκτημα του άσου της Ρεάλ θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. (PHOTO)

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από τις ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια, είναι η αγάπη του για τα ακριβά αυτοκίνητα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διαθέτει πλούσια συλλογή με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία του έχουν κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Την Τρίτη (6/9) ο άσος της Ρεάλ δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram φωτογραφία από το νέο του απόκτημα, μια Ferrari 12 Berlinetta, η οποία μπορεί να "πιάσει" τα 100χλμ. σε μόλις 2.9 δευτερόλεπτα! Δεν είναι το πλέον βολικό αμάξι για τις καθημερινές μετακινήσεις του, όμως σίγουρα θα αποκτήσει ξεχωριστή θέση στο γκαράζ του.

Photo Credits: AP/Manu Fernandez

Δείτε το.

Arrived

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ