ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" των οπαδών της Ρεάλ στον Ραούλ

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" των οπαδών της Ρεάλ στον Ραούλ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Ραούλ πως θα τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Νοέμβριο, οι οπαδοί της Ρεάλ θέλησαν να τιμήσουν τη σημαία των "μερένγκες" μέσω ενός πανό που ύψωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λεβάντε.

741 παιχνίδια, 323 γκολ, 16 τίτλοι και καμία κόκκινη κάρτα. Αυτοί οι τέσσερις αριθμοί συνοδεύουν την τεράστια καριέρα του Ραούλ Γκονθάλεθ Μπλάνκο στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι οπαδοί της δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να πίνουν νερό στο όνομά του.

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Ισπανού άσου πως θα ολοκληρώσει τον ερχόμενο Νοέμβριο την λαμπρή ποδοσφαιρική του καριέρα και στο ματς που ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον προσπέρασε και έγινε εκείνος ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τους Μαδριλένους (έφτασε τα 324 γκολ έναντι 323 του Ραούλ), το κοινό των "μερένγκες" τον τίμησε με ξεχωριστό τρόπο.

Στο πλαίσιο του αγώνα με τη Λεβάντε από την εξέδρα των φανατικών οπαδών της Ρεάλ υψώθηκε ένα πανό προς τιμήν του, κάτω από ένα μεγάλο πόστερ με το πρόσωπό του, το οποίο έγραφε: "Το σπίτι σου. Η εξέδρα σου. Ευχαριστούμε Ραούλ".

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" των οπαδών της Ρεάλ στον Ραούλ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ