ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "δεύτερο πιάτο" και το "επιδόρπιο" της Ρεάλ

Το "δεύτερο πιάτο" και το "επιδόρπιο" της Ρεάλ

Ίσκο και Άλβαρο Μοράτα δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ, και η κάμερα τους έπιασε να αστειεύονται με αυτό, εμπλέκοντας όρους... εστίασης. (video)

H Βιγιαρεάλ προηγείτο με 2-0 από το 56ο λεπτό κι αφού οι βασικοί δεν έκαναν τη δουλειά τους, ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, αποφάσισε να ρίξει στο ματς τις λύσεις από τον πάγκο. Ο Ίσκο πέρασε στη θέση του Καζεμίρο στο 58' και ο Άλβαρο Μοράτα στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά στο 77'.

Μάλιστα, ο Μοράτα ήταν αυτός που πέτυχε και το νικητήριο γκολ (2-3) των "μερένγκες" στο 83ο λεπτό. Ούτε στον πρώτο (Ίσκο), ούτε στον δεύτερο (Μοράτα) αρέσει να είναι στον πάγκο και το έχουν δηλώσει αρκετές φορές. Ωστόσο, μερικές φορές χρειάζεται να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ.

Όπως έκαναν αμφότεροι, όταν πήραν τις θέσεις τους, πριν ξεκινήσει το ματς στο "Estadio de la Cerámica". Ο Ίσκο απάντησε σε οπαδό που βρισκόταν πάνω από τον πάγκο (σ.σ άγνωστο τι του είπε εκείνος στην αρχή) λέγοντας πως είναι το "δεύτερο πιάτο". Αμέσως, ο Άλβαρο Μοράτα απάντησε κι αυτός με όρους εστίασης στον συμπαίκτη του: "Κι εγώ είμαι το επιδόρπιο".

Μπορεί και να μην είχε άδικο γιατί ήταν το... γλυκό της ανατροπής των "μερένγκες" επί του "κίτρινου υποβρυχίου" με το γκολ που πέτυχε στο 83ο λεπτό. Δείτε το video:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ