ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το (αυτο)τρολάρισμα του Μάρκανεν

Το (αυτο)τρολάρισμα του Μάρκανεν

Ο Φινλανδός επιθετικός, Έερο Μάρκανεν, πήρε 18 κιλά στις καλοκαιρινές διακοπές, ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έδιωξε και ο ίδιος στο twitter διακωμώδησε την κατάσταση, ενώ υπήρξε και το σχετικό πείραγμα από άλλους.

Αντί να σκορπάει πανικό στις αντίπαλες άμυνες με την εκτελεστική του ικανότητα, αποφάσισε να σκορπάει πανικό σε οτιδήποτε τρώγεται. Τα σαγόνια του πήραν μπρος, η μπούκα του δεν έκλεινε πλέον με τίποτα και τα 18 κιλά στις διακοπές στρογγυλοκάθισαν στο κορμί του με περισσή ευκολία. Φαίνεται πως δεν αγχώθηκε καθόλου με το γεγονός πως πλέον ήταν χοντρός και με τη βούλα, όμως την άνεσή του αυτή δεν την εκτίμησε ιδιαίτερα ο προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης Β' Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Φινλανδός επιθετικός, Έερο Μάρκανεν, δεν άφησε το θέμα να περάσει στα... μουλωχτά, αφού στο λογαριασμό του στο twitter αποφάσισε να διακωμωδήσει την κατάσταση και να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις. Όταν βάζεις το ντερλίκωμα πάνω από τον επαγγελματισμό, έρχεται η νέμεσις. Πολύ πιθανό βέβαια να ήθελε και να πικάρει τον "Ζιζού" για την απόφασή του να τον διώξει.

Μάλιστα, υπήρξε και η σχετική πλάκα από κάτω, αφού αρκετοί θέλησαν να τον... γλεντήσουν. Μικρός είναι, θα μάθει. Αν έχει ταλέντο, μπορεί να βάλει εκ νέου την καριέρα του στον ίσιο δρόμο. Αρκεί να το ράψει λίγο το στόμα, διότι θα... παίζει μπάλα με τα μαχαιροπίρουνα και τις πιατέλες.





TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ