ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το αρνητικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Το αρνητικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις επιτυχίες όχι όμως με σκόρερ τον Κριστιάνο. Διαβάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που έμεινε άσφαιρος για τρία σερί ματς πρωταθλήματος ο Πορτογάλος σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε πολύ να σκοράρει κόντρα στη Ντεπορτίβο για να αφήσει οριστικά πίσω του τη δυσαρέσκεια που άφησε σε αρκετούς φίλους της Ρεάλ με το πάρτι που έκανε μετά τη συντριβή από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν τα κατάφερε.

Οι Μπενζεμά και Ίσκο ήταν αυτοί που έδωσαν τους τρεις βαθμούς στους "μερένγκες" απέναντι στην ομάδα της Γαλικίας, με τον CR7 να μένει χωρίς γκολ για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος (δεν είχε σκοράρει επίσης απέναντι σε Κόρδοβα και Ατλέτικο) για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2011.

Η τελευταία φορά που ο 30χρονος άσος βρήκε δίχτυα ήταν στις 18 Ιανουαρίου στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" με τη Χετάφε, ενώ είναι χαρακτηριστικά πως στα τελευταία τρία παιχνίδια του έχει επιχειρήσει 13 σουτ, όπου μόλις το 18,2% των προσπαθειών του είχαν κατεύθυνση προς την εστία.

Ακόμα πάντως και στην άσχημη επιθετικά του ημέρα ο Κριστιάνο κατάφερε να προσφέρει μία θεαματική φάση, που δεν ήταν άλλη από την ντρίμπλα που έκανε μέσα στη μεγάλη περιοχή απέναντι σε έναν αμυντικό των Γαλιθιάνων. Δείτε τον.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ