ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το απίθανο comeback του Ρονάλντο και η μεγάλη πρόκληση

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Το εντυπωσιακό comeback του Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές της La Liga τον επαναφέρει σε ρόλο πρωταγωνιστή (και) στo ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση! (VIDEO)

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι "μερένγκες" έμειναν πίσω στη μάχη του τίτλου από πολύ νωρίς, ενώ υπέστησαν αποκλεισμό-σοκ στην προημιτελική φάση του Copa del Rey απ' τη Λεγκανές, με αποτέλεσμα ο μοναδικός υπαρκτός στόχος να είναι η κατάκτηση του Champions League για τρίτη σερί χρονιά.

Απ' την άλλη πλευρά, ο CR7 αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς μέχρι την 19η αγωνιστική είχε μόλις τέσσερα γκολ σε 15 συμμετοχές στη La Liga, παρά το γεγονός πως στο Champions League δεν σταματάει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας 12 γκολ σε οχτώ ματς.

Ωστόσο, απ' την 20ή αγωνιστική και ύστερα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει κάνει ένα εντυπωσιακό comeback και στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 18(!) γκολ σε 10 παιχνίδια, με αποκορύφωμα το "καρέ" κόντρα στη Ζιρόνα. Αποτέλεσμα, να έχει φτάσει τα 22 στη La Liga και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω μόνο απ' τον Λιονέλ Μέσι που έχει 25.

Πλέον, η τεράστια πρόκληση για τον 33χρονο επιθετικό είναι να ξεπεράσει το μεγάλο αντίπαλό του και να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Αν τα καταφέρει, θα πρόκειται για... άθλο με βάση τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Βέβαια, ο ίδιος ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει στον εαυτό του, αφού ακόμη κι όταν είχε μόλις τέσσερα τέρματα, τόνιζε σε όλους τους τόνους πως θα επιστρέψει δριμύτερος.

Όπως και συνέβη...

Δείτε το "καρέ" κόντρα στη Ζιρόνα:

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ