ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το απίστευτο γκολ του Σέρχιο Ράμος στην προπόνηση της Ρεάλ

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring against Levante during the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring against Levante during the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Σέρχιο Ράμος άφησε με το στόμα ανοικτό τους Ισπανούς και Ιταλούς δημοσιογράφους με το γκολ που σημείωσε στην προπόνηση της Ρεάλ στην Ιταλία πριν το ματς της Τρίτης με την Γιουβέντους.

Ο Σέρχιο Ράμος στην καριέρα του έως τώρα έχει βάλει πολλά και σημαντικά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα περισσότερα εξ αυτών με το κεφάλι.

Στην προπόνηση της "βασίλισσας" όμως στην Ιταλία, την Δευτέρα, πέτυχε, σε κενή εστία βέβαια, ένα απίστευτο γκολ δείχνοντας πως ο αρχηγός της Ρεάλ το έχει και με το πόδι.

Συγκεκριμένα ο Ράμος χρησιμοποιώντας το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού έκανε ένα σουτ από πολύ πλάγια και πίσω από την εστία δίνοντας τρομερά φάλτσα στην μπάλα και την έστειλε στο απέναντι δοκάρι από εκεί που σούταρε και εν συνεχεία στα δίχτυα.

Με το γκολ του ο Ισπανός άφησε με ανοικτό στόμα τους Ισπανούς και Ιταλούς δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την προπόνηση.

WOW! @SergioRamos #APorLa13 | #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ