ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τιμωρία Καρβαχάλ... αλά Μανωλάς από την UEFA

Real Madrid's Daniel Carvajal, center, and his teammate Lucas Vazquez, left, try to stop APOEL's Efstathios Aloneftis during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Real Madrid at GSP stadium, in Nicosia, on Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Real Madrid's Daniel Carvajal, center, and his teammate Lucas Vazquez, left, try to stop APOEL's Efstathios Aloneftis during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Real Madrid at GSP stadium, in Nicosia, on Tuesday, Nov. 21, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Η UEFA τιμώρησε με δυο αγωνιστικές τον Ντάνι Καρβαχάλ για την εσκεμμένη κάρτα που είχε αντικρίσει στο ματς με το ΑΠΟΕΛ σε μια τιμωρία που είναι ίδια με αυτή του Κώστα Μανωλά για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Με δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκε τελικά ο Ντάνι Καρβαχάλ για την εσκεμμένη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με το ΑΠΟΕΛ για να λείψει μόνο από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και να "καθαρίσει". Η UEFA όμως ανακοίνωσε την Πέμπτη όπως γράφουν οι Ισπανοί πως ο Ισπανός μπακ τελικά τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές και θα χάσει και πρώτο ματς των "16".

Η τιμωρία του Καρβαχάλ θυμίζει σε όλους την ανάλογη τιμωρία του Κώστα Μανωλά για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Κροατία. Επίσης ίσως δείχνει ότι από εδώ και πέρα είναι ειλημμένη οδηγία της UEFA όσοι κάνουν καθυστερήσεις για να δεχτούν κίτρινη κάρτα να τιμωρούνται τελικά με μια επιπλέον αγωνιστική.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ