ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τίμησαν τη μνήμη του Ντι Στέφανο

Τίμησαν τη μνήμη του Ντι Στέφανο

Η μνήμη του Αλφρέδο Ντι Στέφανο τιμήθηκε από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της σεζόν για το Σούπερ Καπ Ισπανίας με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης (VIDEO).

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, μια εβληματική μορφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε θρύλος της "βασίλισσας" και επίτιμος πρόεδρος της δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στο "Σαντιιάγο Μπερναμπέου".

Όπερ και εγένετο στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας και συμπολίτισσα, Ατλέτικο Μαδρίτης ( 1-1). Μια τεράστια φανέλα με το "Νο9" απλώθηκε στο κέντρο του γηπέδου, με τις δυο ομάδες να έχουν παραταχθεί στις δυο πλευρές, ενώ ήταν εκεί και τα τρόπαια που κατέκτησε με τη Ρεάλ.

Επίσης, υπήρχε μια ορχήστρα με τέσσερα άτομα και ένα τεράστιο πανό που έγραφε "Gracias Alfredo", δηλαδή "Ευχαριστούμε Αλφρέδο" για τη μεγάλη του προσφορά στον σύλλογο είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής και παράγοντας.

Φυσικά, υπήρξε ενός λεπτού σιγή και ο κόσμος χειροκρότησε παρατεταμένα, θέλοντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη μιας πολύ μεγάλης ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, όπως αυτής του ανθρώπου που στα χρόνια του "γιγάντωσε" το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ