ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει Φαλκάο, βλέπει Λουκακού

Θέλει Φαλκάο, βλέπει Λουκακού

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, Ρεάλ και Μονακό βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο από τις 28 Ιουνίου, ενώ εναλλακτική επιλογή αποτελεί ο Λουκακού

Την επιθετική της γραμμή θέλει να ενισχύσει η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο παίζει ψηλά στο ρεπορτάζ της "βασίλισσας". Σύμφωνα με την "AS", ο Κολομβιανός επιθετικός είναι ο Νο1 στόχος της ισπανικής ομάδας και θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της.

Η μαδριλένικη εφημερίδα αναφέρει πως η διοίκηση της Ρεάλ έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη Μονακό για τον 28χρονο φορ. Συγκεκριμένα, προσφέρει 12.5 εκ. ευρώ στην ομάδα του Πριγκιπάτου για να τον πάρει αρχικά ως δανεικό και του χρόνου να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι έναντι 33 εκ. ευρώ.

Αν δεν προκύψει συμφωνία, η Ρεάλ έχει για εναλλακτική της επιλογή τον Βέλγο επιθετικό της Τσέλσι, Ρομελού Λουκακού. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει την καλύτερη άποψη για την αγωνιστική του αξία και θα ήθελε να τον ντύσει στα λευκά για λογαριασμό της Πρωταθλήτριας Ευρώπης είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με κανονική μετεγγραφή, αν και τον παίκτη θέλει και η Γιουβέντους και το κόστος να υπολογίζεται κοντά στα 30 εκ. ευρώ.

Όπως και να 'χει, η Ρεάλ κοιτάζει να φέρει παίκτη από το "πάνω ράφι", ώστε μετά την απόκτηση του Τόνι Κρόος και του Χάμες Ροντρίγκες (δικός της πρέπει να θεωρείται και ο Κέιλορ Νάβας), να ενισχύσει και την γραμμή κρούσης της για τη νέα σεζόν, όπου στόχος είναι να κατακτήσει κάθε τρόπαιο που θα διεκδικήσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ