ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει χρυσάφι για Ράμος, κάνει πρόταση σε Μπονούτσι!

Θέλει χρυσάφι για Ράμος, κάνει πρόταση σε Μπονούτσι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πουλήσει τον Σέρχιο Ράμος μόνο όμως αν μπουν στα ταμεία της 90.000.000 ευρώ. Μπονούτσι και Οταμέντι οι επικρατέστεροι για διάδοχοί του στο κέντρο της άμυνας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει χρήματα και τον Νταβίντ Ντε Χέα προκειμένου να ντύσει στα "κόκκινα" τον Σέρχιο Ράμος αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της βγάζει τον Ισπανό κίπερ από την... εξίσωση και απαιτεί μόνο χρήματα για να παραχωρήσει τον αμυντικό της.

Όπως αποκάλυψε η "As" μέσα από το σημερινό της πρωτοσέλιδο, οι "μερένγκες" θα πουν το "si" σε όποια ομάδα επιθυμεί να αρπάξει τον διεθνή Ισπανό άσο δύο χρόνια πριν λήξει το συμβόλαιό του εφόσον καταβάλλει το αστρονομικό ποσό των 90.000.000 ευρώ.

Θέλει χρυσάφι για Ράμος, κάνει πρόταση σε Μπονούτσι!

Το ποσό αυτό είναι πολύ δύσκολο να δοθεί αν κρίνει κανείς πως η πρώτη πρόταση της Γιουνάιτεντ ήταν στα 50.000.000 ευρώ αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάλογη πρόταση στο παρελθόν για αμυντικό.

Ο Νταβίντ Λουίζ πουλήθηκε από την Τσέλσι στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 49 εκ.ευρώ (2014), ο Τιάγκο Σίλβα πήγε από τη Μίλαν στην Παρί με 40 εκ.ευρώ (2012), ενώ πιο παλιά υπάρχουν τα παραδείγματα των Πέπε (από Πόρτο σε Ρεάλ Μαδρίτης το 2007 με 30 εκ.ευρώ) και Ρίο Φέρντιναντ (από Λιντς σε Μάντσεστερ Γιουναίτεντ το 2002 με 40 εκ.ευρώ).

Θέλει χρυσάφι για Ράμος, κάνει πρόταση σε Μπονούτσι!

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα θέλουν τη Ρεάλ να έχει βρει τον πιθανό διάδοχο του Ράμος στα πρόσωπα των Οταμέντι και Μπονούτσι, με την "As" να υποστηρίζει μάλιστα πως είναι έτοιμη να καταθέσει και πρόταση 30.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για τον 28χρονο Ιταλό σέντερ μπακ.

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ