ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει Ρεάλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Θέλει Ρεάλ ο Ομπαμεγιάνγκ

O 26χρονος Γκαμπονέζος άσος της Ντόρτμουντ, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, "φούντωσε" ξανά τις φήμες περί ενδεχόμενης μετακίνησής του στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω συνέντευξής του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύεται με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του 26χρονου Γκαμπονέζου φορ, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο ίδιος ο Αφρικανός άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BeinSports, υποστήριξε ότι έχει υποσχεθεί στον θείο του που ζει στην Ισπανία, ότι μια μέρα θα φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες".

"Η Παρί Σεν-Ζερμέν; Δεν είναι ο στόχος μου. Και δεν μπορώ να πω, τίποτα περισσότερο. Δεν ξέρω γιατί να επιστρέψω στη Γαλλία, από τη στιγμή που την άφησα πριν τρία χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά... Ήδη έχω υποσχεθεί στο θείο μου, ότι μια μέρα θα παίξω εκεί. Γιατί να μην ανακαλύψω νέα πράγματα; Όπως έχω πει τρεις φορές, θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία", υποστήριξε ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τις φήμες περί ολοκλήρωσης του deal ανάμεσα σε Ρεάλ και Ντόρτμουντ να δίνουν και να παίρνουν στα ισπανικά ΜΜΕ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ