ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Θέλει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι, απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Μπάγερν"

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayern Munich and Besiktas Istanbul in Munich, southern Germany, Tuesday, Feb. 20, 2018.  (Sven Hoppe/dpa via AP)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayern Munich and Besiktas Istanbul in Munich, southern Germany, Tuesday, Feb. 20, 2018. (Sven Hoppe/dpa via AP) SVEN HOPPE/DPA VIA AP

Μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να πάρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι συζητήσεις με τους Ισπανούς και το νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστό πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα προβεί σε ανανέωση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, ύστερα από απόφαση του προέδρου της, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακόμα ένα σενάριο για την μεταγραφική της ενίσχυση φέρνει στη δημοσιότητα το '' Sky Germany'', το οποίο αναφέρει πως πρώτος στόχος για την αντικατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο επιθετικός της Μπάγερν βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους των ''μερένγκες'' και πιο συγκεκριμένα με τον γενικό διευθυντή, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ. Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι επιθυμεί διακαώς την μετακόμιση του στη Μαδρίτη, ενώ πρόσφατα φέρεται πως απέρριψε πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους Βαυαρούς.

Το τρέχον συμβόλαιο του 29χρονου λήγει το 2021. Από την πλευρά του, ο Πέρεθ τον θεωρεί ιδανικό για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και γι' αυτό το λόγο ο Πολωνός αποτελεί μία από τις δύο βασικές επιλογές του προέδρου της Ρεάλ. Η άλλη περίπτωση είναι ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Photo Credits: Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ