ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει Ρεάλ Μαδρίτης ο Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thomas Schmidtutz)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thomas Schmidtutz) AP PHOTO/THOMAS SCHMIDTUTZ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα ήθελε να μεταγραφεί το προσεχές καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον μάνατζέρ του να έχει επαφές με τους διοικούντες την ισπανική ομάδα.

Η σεζόν δεν έχει κυλήσει ιδανικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, ενώ έχει γνωρίσει αποκλεισμό-σοκ απ' τη Λεγανές στην προημιτελική φάση του Copa del Rey. Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι το Champions League, με τους "μερένγκες" να αντιμετωπίζουν την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της φάσης των 16.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης της χρονιάς, είναι βέβαιο πως το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αφού οι διοικούντες το σύλλογο έχουν σκοπό ανανεώσουν μεσοεπιθετικά την ομάδα. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ.

Μεγάλος στόχος της Ρεάλ ενόψει καλοκαιριού είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ο Πολωνός επιθετικός είναι "διακαής πόθος" των "μερένγκες" απ' το 2014, ενώ ενδιαφέρον υπήρξε και το 2016, όμως η Μπάγερν εμφανιζόταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ωστόσο, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", ο ατζέντης του 29χρονου φορ, Τσέζαρι Κουχάρσκι, έχει συχνές επαφές με τους διοικούντες τη Ρεάλ προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό σημείο επαφής. Βέβαια, οι Βαυαροί δεν πρόκειται να τον... χαρίσουν στην ισπανική ομάδα και θεωρείται βέβαιο πως θα ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 80-100.000.000 ευρώ για να πουν το "ΟΚ" στην μετακίνησή του.

Τη φετινή σεζόν ο "Λέβα" μετράει 25 γκολ και τρεις ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν, ενώ συνολικά έχει 135 τέρματα και 33 ασίστ σε 177 παιχνίδια.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Θέλει Ρεάλ Μαδρίτης ο Λεβαντόβσκι

Photo Credits: AP Photo/Thomas Schmidtutz

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ