ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει να σπάσει ένα μυθικό ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει να σπάσει ένα μυθικό ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην επίτευξη ενός ακόμη μυθικού ρεκόρ θέλει να φτάσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παραμένει αήττητη στη φετινή La Liga. Ποιες ομάδες κυνηγάει και από πότε έχει να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Σε απίστευτη κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της σεζόν. Για την ακρίβεια, η "Βασίλισσα της Ευρώπης" βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη La Liga. Μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

Βέβαια, τα ρεκόρ της δεν σταματούν εδώ, μιας και δεν έχει ηττηθεί απ' τις 6 Απριλίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βόλφσμπουργκ (2-0) για τους "8" του Champions League. Από τότε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μετρά αήττητο 26 αγώνων (!) σε όλες τις διοργανώσεις, με 20 νίκες και έξι ισοπαλίες.

Πλέον, η ομάδα του "Ζιζού" βρίσκεται κοντά στο να "σπάσει" δύο παρόμοια ρεκόρ. Αρχικά, το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης του Λίο Μπενάκερ τη σεζόν 1988/89, το οποίο σταμάτησε στα 34 παιχνίδια. Κατά δεύτερον, το αήττητο του Λουίς Ενρίκε με την Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 39 αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το σερί των "μπλαουγκράνα" σταμάτησε στο El Clasico (2-1).

Πάντως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τους "μερένχες", αν αναλογιστούμε τη δύσκολη συνέχεια σε La Liga και Champions League. Την 12η αγωνιστική (19/11) αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν, ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου ακολουθούν το El Clasico στο Καμπ Νου (3/12) και η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ, για την 6η αγωνιστική του Champions League (7/12).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ