ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει να φύγει ο Μπέιλ, καραδοκεί η Γιουνάιτεντ

Θέλει να φύγει ο Μπέιλ, καραδοκεί η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "thesundaytimes.co.uk", ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Μπορεί ο ερχομός του πριν δυο καλοκαίρια στη Ρεάλ Μαδρίτης με ποσό-ρεκόρ να προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας και άπαντες να μιλούσαν για μια μετεγγραφή που θα ανέβαζε επίπεδο την "Βασίλισσα", εντούτοις είναι γεγονός πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες με βάση και τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Ειδικά φέτος, ο Ουαλός εξτρέμ τα έχει "ακούσει" πολλάκις από τον κόσμο της ομάδας και ο ίδιος σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στη γωνία για να τον κάνει δικό της, προσφέροντας πακτωλό χρημάτων στον Φλορεντίνο Πέρεθ για να τον παραχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Οι εκπρόσωποί του έχουν υποσχεθεί στον πρόεδρο της Ρεάλ ότι θα βγάλει κέρδος σε σχέση με τα χρήματα που έδωσε για να τον φέρει στη Μαδρίτη από την Τότεναμ. Ο αντιπρόεδρος των "κόκκινων διαβόλων", έχει πάρει το "πράσινο φως" για να κάνει κίνηση, αφού ο Άνχελ Ντι Μαρία πολύ δύσκολα θα μείνει στο "Ολντ Τράφορντ".

Η Γιουνάιτεντ έχει τα χρήματα για να τον κάνει δικό της, την ώρα που η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του, αλλά δεν προτίθενται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού. Όπως και να 'χει, ο ίδιος δεν επιθυμεί να μείνει και τρίτη σεζόν στη Μαδρίτη και μένει να δούμε με ποια φανέλα θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ