ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει να φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία μετά τη δίωξη για φοροδιαφυγή που του ασκήθηκε και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον κάνει να αναθεωρήσει.

Η άσκηση δίωξης από τον Εισαγγελέα της Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή και o κίνδυνος που διατρέχει για φυλάκιση από δύο έως επτά χρόνια σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, οδηγούν τον Πορτογάλο αστέρα της Ρεάλ σε σκέψεις άμεσης αποχώρησής του από τους "μερένγκες".

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η "A Bola" στην πρώτη της σελίδα, "ο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία. Η απόφασή του είναι μη αναστρέψιμη και τη διεμήνυσε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης".

Θέλει να φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Την είδηση επιβεβαίωσε και η έγκυρη ισπανική εφημερίδα "Marca". O Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να εγκαταλείψει τη χώρα (Ισπανία) κι επομένως και τη Ρεάλ άμεσα. Μάλιστα, ενημέρωσε σχετικά τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο Πορτογάλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζεται από την ισπανική δικαιοσύνη (φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 14.700.000 ευρώ το διάστημα μεταξύ του 2011 και του 2014), ανάγοντας την περίπτωσή του σε "παράδειγμα αδικίας".

Φέρεται η απόφασή του να είναι ειλημμένη ( παρά το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους απάντησε ότι είναι ήρεμος). Ο πρόεδρος της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον κάνει να αναθεωρήσει την αρχική του σκέψη για άμεση αποχώρηση. Του εξήγησε - σύμφωνα με τη "Marca" - ότι οι "μερένγκες" θα είναι έμπρακτα δίπλα του κι έφερε ως παράδειγμα την ταχύτητα έκδοσης ανακοίνωσης στήριξής του.

Πού θα μπορούσε να πάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε περίπτωση που επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει; Αλήθεια είναι ότι η δίωξη ασκήθηκε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της "A Bola" ότι ευρωπαϊκές κι ασιατικές ομάδες ετοιμάζουν πρόταση ύψους 180.000.000 για να τον αποκτήσουν. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα (Marca), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν-Ζερμέν θα μπορούσαν (θεωρητικά) να είναι δύο πιθανοί προορισμοί του.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ