ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, smiles on one knee in the middle of various Manchester United player during the Super Cup final soccer match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena in Skopje, Tuesday, Aug. 8, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, smiles on one knee in the middle of various Manchester United player during the Super Cup final soccer match between Real Madrid and Manchester United at Philip II Arena in Skopje, Tuesday, Aug. 8, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς νιώθει εξαπατημένος από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για την υπόσχεση που δεν εκπληρώθηκε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατρακυλάει, καθώς η αποτυχία διαδέχεται η μία την άλλη. Ο ισπανικός Τύπος ασκεί δριμύτατη κριτική στους "μερένγκες" με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται (μαζί με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Ζινεντίν Ζιντάν) στο επίκεντρο αυτής.

Ο Πορτογάλος ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή "El Larguero" του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser" δεν έχει το μυαλό του στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Αντίθετα, θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο

Η πρώτη σελίδα της "AS". Διαβάστε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνούς Τύπου.

Στην ομάδα, δηλαδή, στην οποία πήγε το 2003 κι από την οποία μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009. Γιατί εμφανίζονται αυτές οι τάσεις επιστροφής στο μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Ίβηρας, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που κοσμεί την πρώτη σελίδα της "AS", αισθάνεται εξαπατημένος από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για την υπόσχεση που δεν εκπληρώθηκε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του (το τρέχον εκπνέει το 2021).

Η υπόσχεση αυτή δόθηκε μετά τη λήξη του περυσινού τελικού του Champions League και μέχρι σήμερα δεν έχει τηρηθεί. Ο Κριστιάνο έχει επαναλάβει ότι θέλει να "κρεμάσει" τα παπούτσια του στη Ρεάλ, ενώ σαφέστατα ρόλο παίζει και το οικονομικό σκέλος, καθώς οι απολαβές του είναι μικρότερες από αυτές των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ